Wat ik jullie dit jaar toewens...

  • Geplaatst op
  • Door Paola Sales
  • 0
Wat ik jullie dit jaar toewens...

Toen ik heel wat jonger wilde ik ZO graag een roze Vespa kopen!

Na lang twijfelen over de prijs mocht ik er van mezelf een kopen: YAY! Maar toen sloeg de twijfel toe: wat zou mijn omgeving zeggen? Zou ik me toch niet belachelijk maken? Is het niet beter om gewoon een zwarte te kopen die niet opvalt? Resultaat: geen zwarte, geen roze, geen enkele - ik wou er geen meer... Ik ben altijd al een eeuwige twijfelaar geweest en laat staan dat de twijfel ging over iets waar anderen een mening over konden hebben.

Nu tien jaar later kwam ik deze foto tegen en dacht ik: wat zou ik vandaag doen? — Buiten het feit dat ik enorm gehecht ben aan mijn auto en al zeker als het regent — Vroeg ik me af of ik hem vandaag zou kopen... Zou ik het me nog steeds aantrekken? Ik kon uiteraard tien nieuwe redenen verzinnen waarom niet en wat de meningen zouden zijn. Want je bent toch wel te oud om met zoiets te rijden zeker?

Waarom doen we dit? Waarom dragen we soms iets niet uit schrik voor commentaar van anderen of omdat het too much is? Ik dacht vroeger vaak - ‘als ik ouder ben ga ik dat wel durven’... Point is: het veranderd niet met de jaren maar je moet er zelf verandering in brengen en dat stapje voor stapje!

In 2020 wens ik jullie veel van die kleine momentjes toe waar je denkt: aaah ‘nevermind-ik-doe-het-toch’. You’re not too much, you’re just enough

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Copyright 2020 Things to own Powered by Lightspeed
iDEAL Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash Belfius KBC ING HomePay