By pauli - welkom <3

By pauli - welkom <3

<3 Hi there, welkom op mijn webshop: Things to own - by pauli. Ik ben Paola Salés, 25 jaar en steeds op zoek naar ruimte in mijn kleerkast. Ik ben geboren in België en groeide later op in Mallorca, Spanje - het land van de zon, de zee, het strand en de goedlachse mensen. Gotta love it ! Toen ik 16 was verhuisde ik terug naar België en leerde ik mijn vriend Timo kennen. Een drietal jaar later openden we onze eerste zaak: La Promesa, een no nonsens cocktailbar met een heleboel tapas, nachos en fingerfood. Jarenlang werkten we dag in dag uit keihard om onze droom waar te maken - de enkele kilo's die erbij kwamen namen we erbij... 5 jaar later werd het tijd voor een volgende stap, een tweede zaak: Lust. Een koffiebar met heerlijk ontbijt, lunch, dessert en een take-away waar je voor een snelle en -niet onbelangrijk- gezonde hap terecht kan. In Lust hadden we ook een ruimte voorzien voor een kleine shop waar ik een heleboel hebbedingen in verkocht zoals onze leuke kletspotten, cadeautjes voor jong en oud en een aantal accessoires. Omdat we zeer veel klanten hebben van andere steden en gemeentes die steeds vroegen of ze onze hebbedingen ook online konden kopen kwam er even later ook een webshop bij. Naarmate de kilo's er terug afvlogen door regelmatiger en beter te eten herontdekte ik mijn grote liefde voor kledij en stylen. Van jongs af aan ben  ik namelijk al zot van alles wat met kleding en fashion te maken heeft.Tegelijkertijd ging de verkoop van accessoires in mijn shop de hoogte in en kwam er ook steeds meer vraag naar deze artikelen. Ik begon af en toe met een aantal bernadettes aan te kopen die steeds in een mum van tijd weg waren. Terwijl de hebbedingen en cadeautjes iets meer naar de achtergrond verdwenen en de artikels waar ik zelf dol op was verkochten als zoete broodjes, besloot ik na een jaartje om de focus en het aanbod volledig te richten op fashion. De knoop was doorgehakt en here we are now! 

Ik ben steeds op zoek naar de leukste accessoires en kledingstukken voor elke jonge, zelfstandige en stoere chick. In de jaren dat ik wat meer kilo's op zak had vond ik het steeds jammer dat ik niet kon of durfde bestellen op andere webshops want de vraag was steeds: 'pas ik daar wel in?'. Ik voelde me vaak onzeker door de 'perfecte' foto's van de 'perfecte' modellen met de 'perfecte' lijntjes. Daarom vind je bij by Pauli enkel echte vrouwen met echte maten en rondingen gaande van XS tot XL. Ik koop enkel kledij aan die ook echt valt zoals de maat die er in hangt - want niets zo beu om een maat (of soms twee) groter te moeten kopen dan dat je eigenlijk hebt! Welke curves je ook hebt, ik hoop dat je bij mij iets leuks vindt waar jij je goed in voelt. Waarvan jij het gevoel hebt dat je de wereld aan kan. Dat je zo weinig mogelijk met je uiterlijk moet bezig zijn en dat je echt geniet van het moment. Dat je herinneringen maakt om nooit te vergeten en dat allemaal dankzij jouw kick-ass outfit! :-)

Omdat iedereen speciaal is op zijn manier en ik steeds voor ieder wat wils aanbied, haal ik nooit veel stuks van één model in huis. Wat jij koopt is speciaal voor jou gekozen! Basics en best-sellers blijven wel in onze collectie omdat dit vaak dingen zijn die iedereen geweldig staan of tijdloos zijn. Door die kleine oplages kan ik zeer regelmatig nieuwe dingen aankopen en droppen op mijn webshop. Zo kunnen jullie elke week nieuwe dingen shoppen want hee, luister maar niet naar je omgeving, je hebt niet teveel kleren. Zij hebben er misschien te weinig?
It's just the point of view darling ;-)


With Love,
Pauli x

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Copyright 2020 Things to own Powered by Lightspeed
iDEAL Visa Bank transfer Bancontact / Mister Cash Belfius KBC ING HomePay