+ Altijd de nieuwste trends, speciaal voor jou gekozen +

Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Orders geplaatst op een werkdag voor 14:00 worden vrijwel altijd dezelfde dag of de daarop volgende verstuurd. Orders geplaatst in het weekend zullen op dinsdag verzonden worden.* 

Things to own is echter niet aansprakelijk voor late leveringen van Bpost, pakketten die beschadigd geraken of verdwijnen in de post.

 

Retourneren

Voor bestelde artikelen geldt een herroepingsrecht van 14 kalenderdagen na ontvangst van het artikel.Het herroepingsrecht houdt in dat het u vrijstaat binnen de genoemde termijn de afgeleverde artikelen zonder enige verplichting te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Things to own te retourneren. Indien het product beschadigd of incompleet is, is Things to own niet verplicht deze terug te nemen. Indien u niet zeker weet of uw retournering voldoet aan deze voorwaarden, neem dan contact met ons op.

Indien u gebruik wenst te maken van het herroepingsrecht dient de (gedeeltelijke) bestelling te worden verzonden aan:

Things to own
Avil geerincklaan 2
9240 Zele

Vermeld duidelijk uw order nummer.

 

Kosten retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de verzending voor uw rekening.
Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen.

Wij adviseren om gebruik te maken van een track & trace code, aangezien we niet verantwoordelijk zijn indien het pakketje verloren gaat.

U kunt uw bestelling ook retourneren in onze winkel. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als retourneren per post. Terugbetaling zal plaats vinden op dezelfde wijze als wij deze hebben ontvangen.

 

Aankoopbedrag

Uw aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, terugbetalen na ontvangst van de teruggestuurde goederen.

 

Ruilen

Indien u een product wilt ruilen kunt u het beste contact met ons opnemen via ons contact formulier.

 

Retour Formulier

Een retour formulier is niet noodzakelijk, stuur duidelijk uw order nummer mee bij de retour en wij zullen indien dingen onduidelijk zijn contact opnemen met u.